Zi de sarbatoare in familia Elenei Basescu! S-au adunat cu mic, cu mare pentru crestinarea Anastasiei! Bruneta si-a dorit o ceremonie restransa, fara a avea multi invitati!

Elena Basescu a ales sa o crestineze pe Anastasia intr-o duminica, in cadrul unei ceremonii restranse, la Biserica Sfantul Elefterie! I-au fost alaturi familia si prietenii foarte apropiati. Anastasia este cel de-al treilea copil al brunetei si primul din relatia cu Catalin Gheorghe. Ceilalti doi, Sofia Anais si Traian, sunt din casnicia anterioara pe care a avut-o cu Bogdan Ionescu!

Fiica fostului presedinte al Romaniei a avut o aparitie de senzatie la botezul fiicei sale. A ales o superba rochie retro, de culoare alba si un corset care ii sublinia talia. Creatia este semnata Cristina Savulescu, recunoscuta pe plan national, dar si international. In completarea tinutei, aceasta a ales o pereche de sandale gri, foarte feminine si comode. Parul l-a lasat lejer, asa cum face de obicei.

Traian Basescu a fost prezent la botez alaturi de sotia sa si le-au revenit in grija cei doi nepoti mai mari. Inainte de botez, fostul presedinte al Romaniei a declarat despre micuta Anastasia ca este un copil foarte bun: “E sanatoasa. Are trei luni si nu a racit niciodata. S-a nascut mai robusta, ea s-a nascut cu 3,8 kg. Rade la mine. Fiecare vrea sa o legene sau sa ii dea de mancare. Bietul copilas este prea mic sa suporte. In ultima vreme a devenit mai agitata pe timpul noptii. E un copil foarte frumos.”

 

                                                 

Dupa terminarea slujbei de crestinare, invitatii au plecat catre un restaurant de lux din zona de Nord a Capitalei, unde au sarbatorit evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here