De cand s-a despartit de Victor Slav, Bianca Dragusanu pare ca nu isi mai gaseste linistea. S-au vehiculat multe despre ea in presa si presupusii sai iubiti, insa singura relatie pe care a recunoscut-o pana acum a fost cea cu Tristan Tate. A fost fotografiata de mai multe ori in compania altor barbati, insa aceasta nu recunoaste ca ar avea o relatie cu un alt barbat. 

Pana in momentul de fata, aceasta nu si-a recunoscut relatia. Ba mai mult, a declarat ca ea este o femeie singura. Pozele si filmuletele incarcate pe o retea de socializare o dau de gol insa. Se pare ca, in ultimul timp, aceasta isi petrece tot mai mult timp in compania unui barbat, Alex Bodi.

Cei doi sunt plecati intr-o vacanta la Paris, alaturi de fiicele acestuia. In toate fotografiile incarcate de cei doi pe retelele de socializare se vede ca Bianca are o relatie foarte buna cu cele doua fete.

S-au cazat intr-un apartament preferat de toate vedete internationale, iar pretul este de 1500 Euro/ noapte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barbatul se pare ca a reusit sa ii castige atentia blondei si petrec majoritatea timpului impreuna. Fosta prezentatoare TV nu s-a ascuns deloc, iar pe contul sau de Instagram au aparut mai multe filmulete in care era prezent si Alex Bodi. Mai mult, barbatul s-a fotografiat in complexul in care locuieste Bianca Dragusanu, dar si impreuna in aceeasi masina. Fotografia care a inlaturat dubiile asupra relatiei lor a fost una in care cei doi se tineau de mana si au fost imortalizati stand cu spatele la aparatul de fotografiat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here