Connect-R a fost in atentia presei in ultima perioada datorita divortului. El si Misha au decis sa se desparta in urma cu un an, dar abia acum au anuntat acest lucru. Se pare ca motivul a fost faptul ca cei doi s-au concentrat pe problemele de sanatate ale copilului si au neglijat relatia lor.

Pe tema divortului lor s-au facut foarte multe speculatii. Multi au crezut ca este vorba doar despre o gluma proata si nu isi imaginau ca relatia dintre ei se va termina. Misha a ales sa faca o declaratie publica pentru a pune capat speculatiilor. A vorbit despre viata lor de dupa divort si timpul pe care il petrec in compania micutei.

Pana acum nu a vrut sa dea foarte multe detalii despre Maya si nici sa nu fie prinsa in acest scandal. A marturisit ca atunci cand se intalneste cu tatal ei, cei doi sunt de nedespartit:

“Da, cam da.. Daca apare tatal ei in peisaj nu prea ma mai baga in seama, dar si inainte si acum isi petrecere foarte mult timp cu mine. Adica si inainte ne petreceam foarte mult timp impreuna. In ultimul timp tatal ei are un program mai incarcat. Relu a intrat in trust la Antena si e ocupat cu “Te cunosc de undeva”. Maya se uita la tati la tv. Programul lui e mai incarcat, are si concerte mai multe. In ultimul timp s-au vazut mai rar, dar de cate ori poate bineinteles ca se vad.”

Aceasta a marturisit ca momentan inca nu i-a explicat care este adevarata situatie dintre ei, considerand ca este foarte mica si nu are rost sa o incarce inca de acum cu atat de multe informatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here