Vesti bune pentru romani! Persoanele cu varsta cuprinsa intre 16 si 55 de ani pot accesa un credit de la CEC Bank. Programul se numeste “Investeste in tine” si este dedicat persoanelor care vor sa investeasca in propria persoana!

Programul se adreseaza in primul rand tinerilor care isi doresc sa investeasca in educatie. Persoanele cu varsta cuprinsa intre 16 si 26 de ani au prioritate si pot sa acceseze un credit de pana la 40.000 de lei. Cei cu varsta mai mare de 26 de ani, pot sa primeasca 35.000 de lei. Creditul va fi garantat de stat.

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat dupa aprobarea proiectului: “Este un proiect adresat, in primul rand, tinerilor cu varsta intre 16 si 26 de ani, care pot accesa un credit de pana la 40.000 de lei, dar si celor cu varste intre 26 si 55 de ani, care pot lua credite de pana la 35.000 de lei. Daca persoana care apeleaza la acest imprumut este salariat, poate contracta inca 20.000 de lei.”

Posibilitatile pentru tineri sunt multiple. Pot utiliza acesti bani pentru a-si crea diferite beneficii: “Banii imprumutati in aceste conditii avantajoase pot fi folositi pentru cheltuieli in educatie, sanatate, investitii imobiliare, cultura, sport, efectuate de oricare dintre membrii familiei beneficiarului. Asadar, incepand de luni, oamenii pot merge la banca partenera, respectiv CEC, pentru a accesa aceste credite.”

Vicepremierul Viorel Stefan considera aceasta decizie ca una inteleapta si considera ca poate incuraja tinerii sa ramana in Romania. Avand posibilitatea de a se dezvolta si aici, iar suma este considerabila pentru a inveti in tine la o varsta frageda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here