Florin Dumitrescu este un familist convins, iar cea mai mare avere a sa sunt cele trei fete, sotia si cele doua minuni ale lor, Ava si Mia. Acesta face parte din cei trei jurati ai emisiunii culinare “Chefi la cutite”, difuzate de Antena 1. Are nenumarate proiecte in derulare, insa mereu isi face timp pentru familia sa.

S-au casatorit in vara anului 2014, dupa 4 ani de relatie. Se pare ca Florin si Cristina au descoperit reteta fericirii, cei doi parand doi adolescenti indragostiti. De cand au impreuna doua fete, cei doi se declara impliniti si nu isi imagineaza viata fara cele doua minuni ale lor, sustinand ca aparitia copiilor a facut doar sa ii uneasca si mai mult.

Cei patru au fel de fel de activitati comune, de la gatit impreuna, le invata pe fete sa pregateasca deserturi inspirate din bucataria mondena, insa nu foloseste deloc zahar, merg in excursii, ies la picnic. Pe scurt, Florin si Cristina sunt extrem de implicati in educatia fetelor lor, dar le si rasfata.

Binecunoscutul jurat de la “Chefi la cutite” a ajuns pe mana ficelor sale, iar rezultatul a fost o transformare spectaculoasa. Cele mici s-au inarmat cu farduri, rujuri, pudra si blush, imprumutate de la mama lor, si au inceput sa il machieze pe tatal lor. Rezultatul a stranit hohote de ras, mai ales in mediul online, Florin alegand sa impartaseasca aceasta experienta cu prietenii sai virtuali.

Juratul este de nerecunoscut dupa ce fetele sale au terminat “opera”: “M-au prins fetele si m-au machiat! #tatadefete #fetelemele #avaelisabeta #miavictoria. Unde esti, @cristinasimadumitrescu?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here