Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare si indragite prezentatoare TV din Romania. Pentru faptul ca nu s-a putut intoarce la carma emisiunii “Te vreau langa mine”, locul ei fiind ocupat la momentul respectiv de Bianca Dragusanu, bruneta a luat decizia de a schimba postul de televiziune.

Pe Gabriela Cristea putem sa o vedem acum prezentand emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, care se bucura de un real succes. Bruneta are o mare experienta in ceea ce priveste emisiunile in direct, ii si place foarte mult, iar acest lucru se vede. Este proaspata mamica a unei fetite superbe, iar viata sa de familie este un perfecta. Se considera o femeie norocoasa, cu o cariera asa cum si-a dorit.

De curand, micuta a implinit un an de zile, iar parintii i-au organizat o petrecere alaturi de cele mai importante persoane din viata lor. Gabriela Cristea nu a vrut sa respecte traditiile, iar aceasta a luat decia de a-i pune obiecte mai moderne pe tavita, nu cum se obisnuia acum cativa ani:

“Ne gandeam sa nu ii punem lucruri traditionale cum se puneau pe vremuri, foarfeca, pieptan, si ne tot gandeam ce am vrea sa ii punem. Sa ne adaptam putin si la viata noastra, de acum. Totusi, o sa-i pun ruj si parfum, ca vreau sa fie cocheta. Dar, in loc de pieptan si foarfeca, vom alege microfon si telefon mobil. Si multe bijuterii din aur. Nu am definitivat lista, ne mai gandim.”

Micuta Victoria a avut parte de un tort superb, cu trei etaje. A ales de pe tavita trei lucruri: pixul, oglinda si banii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here