Dana Nalbaru si Dragos Bucur sunt doi artisti foarte iubiti de publicul din Romania! Sunt apreciati pentru ca au fost mereu extrem de cerebrali, nu au fost implicati in scandaluri si isi dedica viata familiei lor. Au impreuna trei copii, iar o fetita este adoptata.

Dana Nalbaru, in varsta de 41 de ani, a recunoscut mereu ca s-a pus pe plan secund de cand a devenit mamica. Cel mai important lucru pentru ea este ca cei mici sa fie fericiti si sa creasca in armonie. Aceasta i-a retras din invatamantul de stat si prefera sa ii educe acasa. Considera ca nu mai exista valori in scoli si ca este prea multa materie, iar cei mici trebuie sa se axeze pe materiile care le plac si sa devina cat mai creativi.

Mai multe vedete au fost in vizorul medicul estetician, Adina Alberts. Printre acestea se numara Mihaela Radulescu, Antonia sau Nadia Comaneci. Acum a venit si randul Danei Nalbaru. Medicul estetician a fost extrem de radical cu privire la parerea sa despre blonda:

“Dana Nalbaru a renuntat de multi ani sa se gandeasca la felul in care imbatraneste. Ea are copii, ok, toti ne crestem copiii, dar la un moment dat copiii ne vor condamna pentru ca nu am avut grija de noi. Acum cativa ani am intalnit-o pe Dana la o emisiune si am fost absolut socata de numarul foarte mare de riduri pe care il avea la coltul ochilor.”

Nu este primul “razboi” de acest fel pe care Dana il duce cu persoanele care o critica, iar, ca de obicei, aceasta stie sa isi impuna punctul de vedere. O sustinatoare a frumusetii naturale, considera ca nu are nevoie de artificii estetice pentru a fi ceva ce nu este in realitate si se simte extraordinar in pielea ei. Replica pentru Adina Alberts nu a intarziat sa apara:

“Ii transmit ca omenii sunt diferiti si au valori diferite in viata. Eu ma numar printre aceia care stiu sa fie multumiti cu ce au, care stiu sa se bucure de prezent, ma numar printre femeile care inteleg ca timpul nu poate fi oprit si ca fiecare rid ascunde o poveste, ca a fi ingrijt are legatura cu curatenia corporala nu inseamna sa fii scos din tipla mereu. Eu sunt dintre aceia care vor sa isi traiasca varsta asa cum e ea si ma numar printre cei care au inteles ca ce ai inauntru e mult mai valoros decat ambalajul cu care te afisezi sau pe care, periodic, ti-l poti schimba.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here