Cu principii bune puse la punct, dar foarte greu sa isi sustina parerile. Se pierd imediat si cedeaza in fata celui mai puternic. Aceste native sunt extrem de usor de influentat de catre cei din jur. Semnul zodiac se pare ca are un foarte mare aport la felul tau de a fi.

Te regasesti printre femeile care cedeaza foarte usor la locul de munca, acasa sau in fata barbatilor?

Femeia Taur

Este o femeie care isi da silinta sa fie cea mai buna la locul de munca si cunoscuta pentru faptul ca nu refuza niciodata o sarcina in plus, fie ca este venita din partea colegilor sau a superiorilor. Statul peste program face parte din ritualul ei zilnic. Dar nici asa nu reuseste sa isi impuna propriile idei, chiar daca are idei excelente. Daca pleaca mai devreme de la serviciu, i se pare ceva ciudat si nu stie cu ce sa isi umple timpul. De multe ori nu este de acord cu ceea ce i se cere, aceasta executa “ordinele” fara a avea un cuvant de spus. Cedeaza imediat in fata coordonatorilor. Singurul beneficiu este faptul ca este aleasa “angajatul lunii”. Desi orice sef isi doreste un astfel de angajat, pentru ea este daunator un astfel de comportament pentru ca nu evolueaza deloc.

Femeia Gemeni

Este o fire extrem de sociabila, iar in preajma barbatilor nu se dezice de acest comportament, fapt pentru care primeste fel de fel de propuneri din partea acestora. Cand un barbat stie cum sa abordeze subiectul erotic in discutia cu femeia gemeni, aceasta nu sta foarte mult pe ganduri si accepta avansurile acestuia. Este atrasa lucrurile interzise si isi justifica aceasta alegere ca si “sete de cunoastere” si experienta noua. Nativa acestei zodii priveste activitatile sexuale ca pe o distractie, iar rolul misterului, cand intalneste un barbat, nu are rost. Catalogheaza acest lucru ca si pierdere de timp.

Femeia Rac

 Este cea mai sensibila nativa a zodiacului, iar pentru persoanele din jurul sau, care ii sunt dragi, si-ar da si sufletul. Nu poate rezista in fata rugamintilor, iar daca ii spui ce vrea sa auda, o convingi sa accepte orice sarcina. Dorintele persoanelor dragi sunt punctul sensibil al femeilor din zodia Rac. Sunt constiente de acest lucru, insa nu reusesc sa refuze niciodata o rugaminte. De multe ori nu primeste nimic in schimbul favorurilor, iar acesta este unul dintre motivele pentru care ea sufera foarte mult in viata. Face compromisuri cu sufletul deschis, sufera, iar a doua oara va face aceeasi greseala. Pare ca nu vrea sa isi invete lectia in acest sens, iar dezamagirile fac parte din viata sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here