Dorian Popa este un artist foarte indragit in Romania! La concertele sale vin mii de fani pentru a se bucura de muzica lui, iar pe conturile sale personale pe retelele de socializare, acesta are sute de mii de urmaritori din toata tara!

A acceptat provocarea venita din parte producatorilor concursului “Ultimul Trib” si a plecat, alaturi de colegii sai, in Madagascar! A suferit o accidentare foarte grava la genunchi, iar acesta a fost nevoit sa se intoarca de urgenta in Romania. A apelat la asistenta medicala pe toata durata zborului, de aproximativ 20 de ore, iar acesta a facut haz de necaz. Este cunoscut drept un om extrem de pozitiv si care mereu inceraca sa vada cele mai bune lucrui, chiar si in situatiile tragice.

La intoarcerea pe aeroportul Otopeni, acesta a fost asteptat de o ambulanta, care l-a preluat si a mers sa faca toate investigatiile necesare. Dan Capatos a fost cel care a facut marele anunt:

“De luni, „Xtra Night Show intra in casele dumneavoastra in formula de baza, gandita in momentul in care Silviu si Anisia au ales alte proiecte personale. Sunt un om de echipa si un veteran al echipelor. Fie ca vorbim de perioada cu Mircea N. Stoian si celebrul band al emisiunii din acea vreme, condus de Stefan Ciobanu, sau de formula cu Bordea si Silviu, apoi si Anisia, fie ca vorbim de aceasta noua formula cu Bordea, Dorian Popa si Vika Jigulina, spiritul ramane acelasi. Telespectatorii nostri fideli, care ne-au purtat in aceasta aventura de 22 de sezoane si carora le multumesc din postura de ultim mohican, vor regasi aceeasi stare de buna dispozitie. Dorian este un tip care te poate contamina cu optimismul sau si cu pofta lui de viata, chiar si dintr-un scaun cu rotile, asa cum se va prezenta in platou, incepand de luni. Asa ca, putem spune ca totul va merge ca pe roate… . Trebuie doar sa deschideti larg televizoarele. Dorian va porni pe primul lui drum profesional, dupa „Ultimul Trib”. Hatz, Johnule, sa te tii!”

Chiar daca este accidentat si trebuia sa stea cat mai mult in pat, acesta nu vrea sa lipseasca de la noul sau job. Dorian Popa se va prezenta intr-un scaun cu rotile, pentru a nu fi nevoit sa faca foarte mult efort:

“Logic ca ma vedeam macar pana in finala ”Ultimul Trib”, insa Dumnezeu se pare ca a avut alt plan pentru mine, plan pe care am decis sa il infrunt cu acelasi optimism si cu aceeasi energie pe care le-am avut dintotdeauna. Ma bucur ca am avut parte si de reversul proverbului ”Un rau nu vine niciodata singur” si ca din aceasta intamplare tragica am ajuns prezentator la „Xtra Night Show”. Sfatuiesc toti oamenii care trec prin momente grele in viata sa nu isi piarda speranta si sa lupte pentru zilele mai bune ce vor veni.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here