Carmen de la Salciua este una dintre cantaretele din Romania care se bucura de o foarte mare notorietate in momentul de fata. In urma divortului, viata acesteia a fost mult mai expusa decat si-ar fi dorit. Avand mii de fani, aceasta a fost sustinuta de acestia in cele mai grele momente, iar acum este din nou cu zambetul pe buze.

A trecut printr-o perioada dificila, atunci cand s-a hotarat sa divorteze. Carmen de la Salciua si Culita Sterp au format unul dintre cele mai iubite si apreciate cupluri de muzica populara si de petrecere. Vestea a venit pe neasteptate, mai ales ca cei doi se casatorisera cu foarte putin timp in urma, in luna septembrie 2017.

Se pare ca numai trei luni de la frumoasa lor nunta au inceput sa apara problemele in relatia lor. Carmen a vorbit foarte sincer despre motivele divortului dintre ei. Se pare ca aceasta si-a dorit foarte mult aceasta relatie si a iertat mai mult decat a trebuit. Nu o spune cu parere de rau, insa incearca sa indemne sa ia o decizie in acest sens toate persoanele care nu au noroc in dragoste si se afla intr-o relatie care nu le face bine.

La momentul respectiv, aceasta declara: “Eu am pus piciorul in prag in vederea unei discutii, dar divortul l-am hotarat de comun acord, pentru ca e vorba de sufletele noastre si nu putem sa ne mintim. Eu m-am consumat foarte mult in timpul relatiei noastre, ca lucrurile sa iasa perfect, am inchis ochii atunci cand trebuia sa ii tin deschisi si am zis mereu sa ne mai dam o sansa. Atunci cand ierti prea multe greseli, risti sa favorizezi raul. Vreau sa le transmit tuturor femeilor care trec printr-o perioada de divort ca exista viata si dupa asta, exista fericire, indrazniti sa visati.”

Recent, cei doi s-au intalnit la un eveniment, dar se pare ca nu au trecut peste divortul dintre ei. Desi accepta sa mearga la aceleasi evenimente, cei doi se evita pe cat de mult pot.

Cei doi s-au fotografiat separat si au incercat sa nu se intersecteze foarte mult pe toata durata evenimentului, sustin persoane care au participat si au putut observa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here