Pe Andreea Balan o cunoaste toata lumea inca de cand era jumatatea blonda a trupei Andre. Timpul a trecut, iar cele doua componente s-au despartit si au urmat cariere solo. Acum, sunt doua femei extrem de mandre de familiile lor, iar Andreea Balan este si nasa fetitei Andreei Antonescu!

Andreea Balan este acum sotie si mamica. Cantareata este casatorita cu actorul George Burcea si au impreuna o fetita superba. Se considera o femeie fericita si implinita, insa mereu a simtit ca ii lipseste cel de-al doilea copil. Aceasta a declarat aproape la fiecare aparitie publica, atunci cand era intrebata despre micuta Ella, ca isi doreste inca un fratior pentru ea.

Actorul a fost mereu de parere ca ar fi bine sa aiba 2-3 copii si ca acesta este visul lui, pentru ca el provine dintr-o familie cu 4 frati, iar faptul ca sunt uniti mereu i se pare minunat. Isi doreste acelasi lucru si pentru copiii sai, pe viitor!

Au existat fel de fel de speculatii cu privire la sracina Andreei, iar acum artista a recunoscut:

“Eu cred foarte mult in legea de atractie, si chiar inainte sa vad filmul „The Secret” si sa citesc cartea, imi proiectam tot timpul obiectivele, chiar daca nu stiam neaparat cum sa ajung la ele, pana intr-un moment in care gaseam drumul si le atingeam. Fie ca a fost in cariera, number one, fie ca au fost concertele, fie ca a fost o casa, fie ca a fost un tata bun pentru copiii mei si un sot iubitor.

Acum patru ani, mi-am facut o lista si am scris pe ea, printre altele, ca vreau ca in urmatorii doi ani sa intalnesc un barbat cu care sa am doi copii, sa fie iubitor, fidel, inalt (rade), si dupa doi ani, recitind lista, deja aveam sotul si un copil. Atunci am refacut-o si am scris ca vreau inca un copil in urmatorii doi ani. Si uite ca se indeplineste. Sunt insarcinata in cinci luni, noul bebe o sa apara in viata noastra la inceputul lunii martie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here