Betty Stoian si Catalin Visanescu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cu atat mai mult se vede acest lucru de cand au devenit parinti. Cei doi sunt in culmea fericirii!

Insa bruneta nu a trecut numai prin momente fericite pe parcursul sarcinii. Aceasta a martusit ca s-a simtit foarte rau in primele trei luni si era nevoita sa mearga la spital pentru a i se administra perfuzii. Desi sarcina nu a fost planificata, cei doi s-au bucurat foarte tare cand au auzit vestea. Multa lume a condamnat-o pentru faptul ca are 18 ani, insa bruneta declara ca noul statut de mamica a maturizat-o foarte mult.

Bruneta a mai intampinat o problema de cand este mama: “Nasterea a fost foarte ok. Eram panicata. A fost si prima mea operatie, nu am fost internata niciodata. Am facut cezariana. Am alaptat o saptamana si ceva, acum nu mai am lapte. Si eu am fost alaptata doar doua, trei zile.” Din fericire, cei doi au alaturi persoane care ii ajuta constant cu Matthias si au grija sa nu ii lipseasca nimic. Bruneta a declarat ca este foarte rasfatat, dar nu isi doresc sa creasca asa si sa devina mofturos.

Desi a intampinat cateva probleme la prima sarcina, aceasta nu exclude o doua sarcina: “Am avut o sarcina grea, trei luni de zile am avut sarcina toxica, faceam in fiecare zi perfuzie, varsam orice. Am slabit foarte mult, in loc sa ma ingras. Mama mea a avut sarcina toxica trei luni de zile. Nu stiu cum va fi urmatoarea sarcina.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here