Andreea Mantea s-a intors inapoi in Romania cu fiul ei, dupa ce s-a confruntat cu cateva probleme care i-au dat planurile peste cap. Ea se mutase recent in Turcia cu cel mic, in vederea filmarii unui nou proiect la care vedeta lucreaza in  prezent. Vedeta a avut si o problema care a impiedicat-o sa vorbeasca un timp, si cum este moderatoarea unei emisiuni, a fost necesar sa rezlve imediat situatia decizand sa faca acest lucru in tara noastra.

Dupa ce emisiunea “Te vreau langa mine” pe care Andreea Mantea o modera, vedeta s-a ales cu o noua emisiune. Filarile pentru acest show matrimonial insa, “Puterea dragostei”, au loc in Turcia, Andreea fiind nevoita ca timp de 6 luni sa se mute din tara, alaturi de fiul ei si al lui Cristi Mitrea, micul David. Baiatul a fost nevoit astfel sa schimbe si locul in care invata, el fiind inscris la o gradinita din Istambul.

Desi cei doi sunt stabiliti acolo pentru o perioada, Andreea si David au facut numeroase vizite in Romania, dupa ce micutului i se facuse foarte dor de casa. Prezentatoarea TV si fiul ei s-au intors in tara, de data aceasta cea din spatele deciziei fiind Andreea, care s-a confruntat cu cateva probleme de sanatate.

In platourile Teo Show, vedeta a dezvaluit care este motivul pentru care ea si baietelul ei au ales sa se intoarca in tara. „Mi-e greu sa vorbesc, am o problema cu o masea. Am zis ca tot o sa vin sa-mi repar dantura, sa-mi salvez maseaua. Am venit, dar am venit prea tarziu. Domnul doctor mi-a zis ca nu mai poate fi salvata. Am avut dureri groaznice. Mi-a scos-o. Acum trebuie implant.. Sau nu. Mi-a facut anestezie, am facut calmante, m-a durut ”, a mărturisit Andreea Mantea in cadrul emisiunii anterior mentionate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here