Oana Zavoranu socheaza din nou cu un mesaj dur postat pe contul sau de socializare. De data aceasta, vedeta a decis sa se ia pe Instagram de persoanele care posteaza un anumit tip de content pe social media. Bruneta se simte ofensata de anumite femei care arata semne obscene in pozele pe care le posteaza pe retelele sociale.

„Imi spune si mie cineva, ce e cu petardele astea care posteaza poze aratand ‘m&*%’? … si uneori nu doar cu o mana ci cu ambele?!? Cat de toparlanca, melteanca, ordinara, neam prost si centurista trebuie sa fii sa arati asta cand postezi pe o retea de socializare? Stiind ca acolo se gasesc sute de milioane de oameni dintre care, macar 1% , iti urmaresc postarile, ti-au dat ‘follow sau like’ ?? …sau le apare poza ta, cretino… intamplator. Chiar sunteti in halul asta de ‘low’, si nu se gaseste nimeni sa va spuna? ‘M&*%’ tie, si cui mai ai tu drag’, nu mie, baragladina belita, urata, frustrata si fara vreun fel de talent, care intamplator m-am nimerit pe saracia ta de cont.

Eu nu inteleg cum dupa O SINGURA astfel de poza, nu dati instantaneu UNFOLLOW SI UNLIKE, mizeriei respective de cont, in spatele caruia se afla un alt jeg de specimen… ci culmea, le mai dati si Like… Cine naiba sa va mai inteleaga bai nene…?… adica gen, va place, ce cool, bine tu…. Jur de nu voi astia, sunteti tacaniti si masochisti… sa fie la voi acolo si la astea de le dati Like in conditiile astea. Multa prostie pe lumea asta, mama prostilor e gravida non-stop”, este mesajul scris de Oana Zavoranu.

Oana Zavoranu nu isi arata varsta ei reala de 44 de ani, lucru de care vedeta este foarte mandra. Ea a facut zilele trecute mai multe precizari pe Instagram pentru a putea sa clarifice numarul de operatii estetice pe care le-a avut de-a lungul timpului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here