Faptul ca cei doi au avut o relatie tensionata si se certau la ordinea zilei, nu mai este niciun secret pentru nimeni. Raluca a decis sa rupa relatia pe care o avea cu Adrian din cauza lipsei acestuia de respect fata de ea.

Raluca s-a saturat de jignirile lui Adrian si a decis sa rupa definitiv relatia cu acesta, dandu-i inapoi inelul de logodna pe care il primise de la barbat cu putin timp in urma. Faptul ca ea nu avea voie sa vorbeasca sau sa socializeze cu alti barbati, cat si jignirile repetate si-au pus amprenta asupra relatiei lor, iar decizia ei este definitiva.

Adrian a incercat sa ii starneasca gelozia, insa nu a reusit decat sa o indeparteze mai tare de el. De aceasta data, barbatul a lasat jignirile si a incercat sa para sensibil, dar Raluca a fost de neinduplecat.

Barbatul a mers catre Raluca, insa aceasta l-a respins: “Te rog, Adrian, eu nu pot sa fac asta.”

Apoi a mers sa ii aduca un servetel, cand a vazut ca a inceput sa planga, spunandu-i:

“Nu ma forta sa te strang in brate daca nu simt. De ce faci asta? Nu simt sa te iau in brate. Esti suparat ca vezi ca m-ai pierdut si acum e pe bune. Nu o sa ma mai ai, sa te bucuri ca-ti sunt prietea si stau langa tine, ca n-am facut crize. Adrian, te rog, linisteste-te, nu pot sa stau asa langa tine. Plangi ca un copil ca ti s-a luat jucaria. Te rog, linisteste-te! Opreste-te, inceteaza macar.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here