Rivalitatea dintre cele doua prezentatoare Tv este cunoscuta pentru o tara intreaga, insa pare ca acum scandalul dintre cele doua va lua amploare. Cuvintele Mihaelei Radulescu sunt departe de imaginea pe care incearca sa si-o construiasca de atatia ani.

In urma unor interceptari, a iesit la iveala o converstaie a Mihaelei Radulescu, in care vorbea despre Andreea Marin si un spot de publicitate. Extrem de suparata pentru ca nu a reusit sa aiba unul cel putin la fel de calitativ, “diva de la Monaco” a rabufnit si a jignit-o extrem de urat pe Zana Surprizelor.

Jurnalistii de la Romania Tv au pus mana pe aceste conversatii si le-au facut publice. Mihaela Radulescu a avut o conversatie cu Emilian Schwartzenberg, caruia i se confesa ca ea nu a avut un clip atat de frumos, nici publicitatea de care beneficieaza Andreea Marin. “Diva de la Monaco” se considera o femeie mult mai frumoasa si inteligenta decat rivala sa si considera ca totul i se cuvine:

“Singurul motiv, unicul, pentru care imi sare tandara este inegalitatea dintre mine si vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care, eu totusi cunoscand aceasta meserie, costa niste zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hartie, cu camere proaste… “

Contactata telefonic, Andreea Marin a avut o replica foarte diplomata pentru Mihaela Radulescu, nu una acida, cum se astepta toata lumea: “Ce mai poate fi spus… Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea…Are dreptul la prezumtia de nevinovatie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here