Gabriela Cristea este casatorita cu Tavi Clonda si formeaza unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Cei doi sunt foarte fericiti impreuna, iar de cuarnd au facut fericitul anunt – ca vor mai avea inca un copil.

Cei doi sunt extrem de fericiti impreuna, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Se completeaza reciproc si au facut o echipa extraordinara in cresterea micutei Victoria, ei neapeland la serviciile unei bone, dedicandu-se exclusiv.

Indragita prezentatoare TV, Gabriela Cristea, este o femeie implinita. In prezent, modereaza emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, insa nu pentru mult timp. Aceasta a anuntat ca se va retrage pentru a putea avea grija de cele doua fetite ale sale. Insa, initial, Gabriela a crezut ca va avea un baietel.

Cea care a dat-o de gol a fost nasa sa, Cristina Siscanu, marturisind ca atunci cand a anuntat-o Gabriela despre cea de-a doua sarcina a fost convinsa ca va avea un baietel: “E un lucru minunat. A fost o veste neasteptata. Eu cu Madalin am fost printre primii care au aflat si ne-am bucurat enorm pentru ei. Cu totii am crezut ca va fi baietel, dar este minunat ca e fetita, mai ales pentru Tavi care va avea trei fete in casa care sa-l rasfete. Nu este usor sa cresti un copil, e o responsabilitate imensa, dar sentimentele puternice te ajuta sa faci fata oricarei provocari.”

Cea de-a doua sarcina a fost o surpriza totala pentru cuplul format dintre Tavi Clonda si Gabriela Cristea pentru ca cei doi nu o aveau planificata. Gabriela declara inainte de a afla ca este insarcinata ca isi doreste din tot sufletul inca un copil, dar abia cand Victoria va creste si se va descurca singura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here