Omul de afaceri Marcel Toader a devenit cunoscut in lumea mondena din Bucuresti datorita relatiilor sale pe care le-a avut cu femei celebre din showbiz-ul romanesc. Nenumaratele casnicii, incheiate cu scandaluri l-au adus in vizorul presei de fiacre data.

Niciodata nu s-a abtinut sa nu isi spele hainele in public, fiind foarte des invitat la nenumarate emisiune pentru a-si povesti intamplarile din relatiile pe care le-a avut. Picanteriile pe care le-a oferit de-a lungul timpului l-a facut tinta mesajelor de pe retelele de socializare, unde a fost aspru criticat. In urma unor mesaje primite recent, care se pare ca l-au afectat, omul de afaceti a tinut sa precizeze in mediul online ca nu are niciun regret si isi asuma tot ce a facut in viata sa pana in prezent.

Implicat in nenumarate scandaluri, nu doar cu fostele sale sotii, acesta a scrie pe contul sau personal de pe retelele de socializare ca este o persoana asumata si ca nu intereseaza ce se scrie despre el: “#Nu #conteaza #ce…! Observ ca se scriu fel de fel de lucruri despre mine…”No Mather What !! „Nu-mi pasa ce” ! Tot ce am facut in viata mea, imi asum. Am facut doar ce am simtit si doar ce mi-am dorit . Nu traiesc cu regrete si nici resentimente nu am. Viata este scurta, uneori mai scurta decat o linie de de creion stearsa de timp??”

Prietenii din mediul online s-au impatit in doua tabere – au fost persoane care l-au incurajat sa mearga inainte fara regrete, dar si persoane care l-au criticat pentru ca a denigrat toate femeile cu care a avut o relatie.

Marcel Toader a divortat a sasea oara chiar la inceputul acestui an de cantareata de muzica populara Maria Constantin, tot printr-un scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here