Un vechi proverb romanesc spune ca: “aschia nu sare departe de trunchi.” Acest lucru este valabil si in cazul Izabelei, fiica Sanzianei Buruiana, care pare tot mai atrasa de lumea modelling-ului, exact ca mama sa.

Inainte de a se casatori, Sanziana Buruiana a fost foarte cunoscuta in lumea mondena si prezenta in foarte multe defilari ale caselor de moda din Romania, avea contrate de imagine, insa a pus punct acestor lucruri atunci cand a decis sa se dedice vietii de familie. Blonda este casatorita, inca din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf, un cunoscut fotbalist, care nu isi doreste sa fie in atentia presei.

Cei doi au impreuna o fetita minuntata, Izabela. Micuta, care are aproape trei ani, este o mica fashion-ista inca de la aceasta varsta. Placerea ei de a fi in centrul atentiei se vede si din cum a ajuns sa pozeze, mai ceva ca un model. Inca de la o varsta foarte frageda, mama ei si-a dorit foarte mult sa o invete sa fie o domnisoara foarte cocheta si a inceput sa ii aleaga tinute care mai de care mai moderne si in tendintele actuale.

Mama sa este o femeie care pune mare pret pe imagine, iar pe fiica sa a lasat-o chiar sa se obisnuiasca cu produsele de machiaj, ca o adevarata domnisoara. Avand in vedere ca a crescut, acum Izabela isi insoteste mama la evenimentele mondene. Lucru remarcat chiar si de Sanziana Buruiana a fost faptul ca aceasta a inceput sa pozeze mai ceva ca un model, semn ca lumea aceasta o atrage foarte mult.

La evenimentul monden, Izabela a fotografiat foarte dezinvolta, parand ca in fata aparatului de fotografiat se simt foarte bine. Micuta s-a comportat ca un model profesionist, cu multa atitudine.

Acest lucru a facut-o pe mama sa se gandeasca la organizarea unor concursuri de frumusete: “Vreau sa organizez un concurs de Miss pentru fetite micute, ma inspira fetita mea. Vreau sa le si machiem si sa le aranjam un pic, mamicile trebuie sa fie mai nonconformiste. Vreau sa fie si o proba in care fetitele sa raspunda la intrebari. Fetita mea e si foarte desteapta, are si tableta ei se uita la multe filmulete.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here