Probleme din viata persoanala nu au impiedicat-o sa isi faca aparitia la un eveniment monden. In ultimele zile una dintre stirile care a tinut prima pagina a ziarelor a fost despre despartirea dintre Bianca Rus si sotul sau, Antonio!

Au avut parte de o nunta ca in povesti si nu exista niciun indiciu ca cei doi au grave probleme in casnicie. Au existat foarte multe discutii si certuri intre cei doi, iar Antonio a cedat si a plecat de acasa. Atunci cand au aparut informatii ca, atunci cand a plecat de acasa, i-a luat tot aurul, sotul cantaretei nu a tacut din gura si a spus adevaratele motive pentru care s-au despartit.

Din spusele lui Antonio, familiile celor doi nu se intelegeau deloc si a existat o serie de tensiuni, inca de la cununia civila. Mama lui Antonio a avut o neintelege cu mama cantaretei, iar intre cei doi au intervenit reprosurile. De aici si pana la despartirea celor doi nu a fost decat un pas. Casnicia superba, pe care o afisau prin toate mijloacele media, s-a transformat intr-un vis urat, la doar cateva luni dupa ce isi jurau iubire eterna. Antonio a marturisit ca acela a fost momentul in care nu stia daca sa continue sau nu relatia cu Bianca, dar pana la urma au facut si cununia religioasa.

Aceste schimbari din viata sa nu au afectat-o foarte mult pe cantareata, care a afisat un zambet imens la evenimentul monden la care a luat parte la doar cateva zile de la despartirea de sotul sau. Daca lumea se astepta sa o vada trista si abatuta, aceasta s-a afisat mai bine ca niciodata! A slabit foarte mult si si-a pus formele in valoare, purtand o rochie mulata, din paiete, conform wowbiz.ro.

               

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here