Mirela Banias, fosta concurenta de la show-ul Insula Iubirii, si-a spus din nou parerea despe relatia dintre Hannelore si ispita Andi, dupa ce a iesit la iveala faptul ca cei doi ar fi petrecut o noapte romantica impreuna. Bruneta declara ca ii pare rau ca Hanne s-a mintit pe ea insasi atata timp si ca s-a casatorit din obsesie si nu ambitie.

” Deci, imi pare rau ca s-a mintit atata timp. Nu-mi venea sa cred ca ar fi facut, dar cum am mai zis si inainte, a mintit, a ascuns tot! Si asta nu i-a adus cinste. Cred ca s-a casatorit din obsesie, nu ambitie. O obsesie! Si-a dat seama ca de fapt nu este fericita. Ma bucur ca s-a intamplat acum si nu a mai tras inca 10 ani, cum am tras-o eu. Tot ii ziceam pe insula: . Toti ne-am dat seama pe insula ca are sentimente fata de Andi ca o sa faca o iubire asa, numai din obsesia ei. Toata lumea i-a zis, o intreaga echipa i-a zis chestia asta.”, a declarat Mirela Banias la Antena Stars.

„Eu sper sa aiba o relatie cu Andi, ii doresc tot binele din lume! Sa fie linistita si ea, ca de iubit il iubeste. Sunt convinsa ca are sentimente pentru el. Din cate il stiu eu pe Andi, nu cred ca o va primi inapoi. Iar Bogdan cred ca si-a atins scopul, parerea mea. Era numai obsesia aia sa il aiba pe Bogdan, sa ne arate tuturor ca poate, ca ea este diva si ca ea reuseste”, a spus Mirela, fosta concurenta de la „Insula Iubirii” pentru Antena Stars.

Fostul sot al lui Hannelore, Bogdan, a reactionat pe retelele sociale dupa ce s-ar fi zvonit ca ar fi avut parte de o noapte fierbinte cu Andi, fosta ispita de la Insula iubirii, emisiune la care cei doi au participat impreuna ca un cuplu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here