Ionut Gojman a explicat intr-un final care a fost adevaratul motiv pentru care a ales sa participe la show-ul Insula Iubirii alaturi de fosta sa iubita, Mirela Banias. El a marturisit si in ce relatii a ramas cu bruneta.

Mirela Banias si Ionut Gojman au format un cuplu, insa cand au mers la emisiunea Insula Iubirii cei doi s-au despartit. Ionut a devenit ulterior ispita la acel show, iar Mirela isi vede de viata sa fericita alaturi de actualul ei iubit, Florin Tecar.

Ionut Gojman, invitat la o emisiune de la Antena Stars, a explicat care a fost adevaratul motiv pentru care a mers la emisiune alaturi de Mirela. De asemenea el a dezvaluit si in ce relatii a ramas cu femeia care i-a fost partenera de viata.

„Este mult mai greu rolul de ispita decat de concurent. Ramane de vazut! Eu am mers cu Mirela, fosta mea iubita, ne-am inscris la emisiune in ideea de a o testa eu pe ea. Sa ii demonstrez ei ca este geloasa degeaba. Nu sa o testez pe ea oarecum. Este o emisiune pentru testarea relatiei. La sfarsitul emisiunii eu am decis sa raman ca ispita. Relatia noastra suferea de multe probleme…

Oarecum am tinut legatura, am ramas amici. Ne-am reintalnit cand am venit acasa. Am discutat ce mai era de discutat, dar nu am ajuns la un numitor comun. Concluzia a fost ca fiecare ne vedem de drumul nostru… Raman resentimente o perioada… Ea s-a simtit tradata, nu este deloc asa”, a declarat Ionut Gojman la Agenția VIP.

“Sunt singur momentan”, a dezvaluit el.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here