Andreea Esca s-a intors dupa sarbatori in sala de fitness, iar cand fanii au vazut-o cum trage din greu de fiare, au facut imediat legatura cu participarea ginerelui ei, Mario Fresh, la emisiunea Exatlon.

Sfarsitul vacantei de sarbatori a fost celebrat de catre Andreea Esca cu o vizita la sala de fitness. Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de stiri de la noi a facut publice pe contul personal de Instagram magini cu ea muncind din greu la apratele de forta, iar reactiile fanilor nu au intarziat sa apara. “Te pregatesti de Exatlon?” a intrebat-o cineva, facand aluzie la recenta cooptare a lui Mario Fresh, iubitul fiicei ei, Alexia Eram, in echipa Faimosilor de la Exatlon.

“Ti-au placut sarmalele, Andreea Esca? Acum munceste!”, a scris stirista in dreptul pozei de pe Instagram, confirmand inca o data ca nu duce lipsa de simtul umorului. SI cum fanii vedetei par sa fie dupa chipul si asemanarea ei, incurajarile au inceput evident sa curga. “Lasa ca esti foarte bine asa”, “Sunteti foarte frumoasa si aratati superb”, i-au transmis internautii.

Mario Fresh, iubitul fiicei vedetei, se afla deja in Republica Dominicana, pentru reality-show-ul Exatlon, al carui nou sezon a inceput din 12 ianuariem la Kanal D. Mario Fresh, sau fiul adoptiv al lui Alex Velea cum mai este numit, deoarece a fost luat sub aripa protectoare a celebrului solist, este un pasionat de fitness si a reusit sa isi transforme corpul total prin sport. “Sunt un tip competitiv si imi doresc sa descopar care imi sunt limitele. In muzica nu am pierdut de multe ori, de aceea Exatlon va fi pentru mine o adevarata provocare. Imi doresc sa rezist in competitie cat mai mult. Nu sunt un sportiv de performanta, dar vreau sa ma autodepasesc”, au fost declaratiile lui Mario Fresh.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here