In luna februarie a anului trecut un divort tinea prima pagina a ziarelor. Andreea Marin se hotarase sa se desparta de sotul sau, iar relatia lor a fost intens dezbatuta in presa din cauza motivului care a dus la aceasta separare: infidelitatea lui Tuncay!

In anul 2013, dupa divortul de Stefan Banica Junior, Andreea Marin a luat decizia sa se casatoreasca pentru a treia oara cu Tuncay, turcul care a facut-o sa se indragosteasca pana oeste cap de el. A recunoscut ca si-au oficializat relatia la insistentele lui, pentru ca ea avea deja 2 divorturi si un copil din casatoria cu celebrul cantaret.

Cei doi au avut foarte multe lucruri sa isi reproseze si au facut-o pe retelele de socializare sau prin intermediul presei. Tuncay a fost acuzat de infidelitate dupa ce papparazzi l-au surprins de mai multe ori in compania aceleiasi femei. Andreea s-a declarat dezamagita la acel moment, desi turcul ii declarase dragostea lui si a marturisit ca ea va ramane femeia vietii lui. Zana i-a transmis un mesaj atunci: “Cand vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul inseamna doar zgomot.”

Drastica in declaratii, aceasta a punctat faptul ca este o femeie care lasa foarte mult de la ea, insa nu poate sa isi depaseasca anumite limite si sa cedeze mereu. Intre timp, la doi ani de la divort, cei doi si-au refacut viata alaturi de alte persoane. Andreea Marin se declara profund indragostita de actualul ei iubit, iar fericirea ei este completa pentru ca si fiica sa il accepta.

Nici Tuncay nu a ramas singur. Are o iubita pe care nu o mai ascunde de lume, s-a afisat cu ea la evenimentul organizat de Irina Rimes cu ocazia lansarii albumului sau. Reporterii nu au ratat sansa de a-l intreba despre noua relatie, refuzand sa dea foarte multe detalii, apoi a fost intrebat daca o mai iubeste pe Andreea Marin, in baza declaratiei lui din urma cu 2 ani, cand a sustinut ca este femeia vietii lui. Fostul sot al Zanei s-a eschivat si a preferat tacere si a luat preferat sa isi vada de paharul sau cu bautura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here