Cunoscuta prezentatoare, inca este recunoscuta dupa emisiunea de succes pe care a prezentat-o ani de zile: “De 3 x Femeie”. Fiind emisiunea sa de referinta, oamenilor le este greu sa o asocieze cu o alta imagine.

Ani de-a randul a fost in atentia publicului si in lumina reflectoarelor, insa putina lume stie cum si-a inceput aceasta cariera si cum se ocupa in prezent. Dupa ce s-a retras de la carma emisiunii care a propulsat-o, Mihaela s-a ocupat de o gradinita privat, iar o vreme a stat pe bara, dupa cum ea a marturisit.

In prezent are frumoasa varsta de 55 de ani, iar in urma cu 10 ani si-a luat inima in dinti si s-a inscris la cursurile Facultatii de Psihologie. A terminat cu succes, iar acum este trainer de dictie, arta livrarii discursului si dezvoltare personala. Nu se da inlaturi nici de la a prezenta evenimente sau diverse emisiuni, pentru ca aceasta este pasiunea sa.

A traversat o perioada foarte grea in viata ei, atunci cand a incheiat colaborarea pentru emisiunea “De 3 x femeie” si a fost nevoita sa isi caute un alt loc de munca. O buna perioada a fost nevoita sa stea acasa, pentru ca, in urma interviurilor, i se spunea ca cere un salariu prea mare si nu i se poate oferi sau ca este superficiala. Iar altii i-au inchis direct usa in nas, fara a-i da vreo explicatie.

Pana cand a reusit sa isi gaseasca un loc de munca, ea a fost intretinuta de fiica sa, Ioana. Tot atunci pierduse si lupta cu kilogramele in plus, insa acum si-a revenit dupa ce a adoptat un stil de viata sanatos si a inceput sa faca sport cu regularitate.

Iata cum arata Mihaela Tatu atunci cand s-a lansat in televiziune!

Mihaela prezentand emisiunea “De 3 x femeie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here