In urma cu cateva luni de zile, cea mai mediatizata si comentata despartire din showbiz-ul romanesc a fost cea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Cei doi nu au dat foarte multe declaratii la momentul respectiv, insa a doua zi de la anunt, Bianca a fost zarita la bratul unui alt milionar, Tristan Tate.

Diferenta de varsta si de conceptii dintre Bianca si Tristan a facut ca relatia lor sa dureze doar trei luni de zile, dupa care si-au spus adio. La scurt timp, blonda si-a gasit fericirea in bratele unui alt milionar din Romania. Aceasta este rasfatata vacante scumpe, hoteluri exclusiviste sau cu cadouri de zeci de mii de euro si nu i se refuza nimic. Iar intrebarea fireasca a fost de unde are Alex Bodi atat de multi bani pentru a-i satisface orice capriciu blondinei!?

Se pare ca Alex face parte dintr-o retea piramidala, care ii aduce castiguri fabuloase. Compania are sediul la Stuttgart si se numeste Karatbars. Domeniul de activitate il reprezinta vanzarea aurului, mai exact micro-lingouri din aur.

Sistemul prin care functioneaza aceasta companie este explicat pe site-ul de specialitate: “KaratBars este o reţea care ii rasplateste pe afiliati cu comisioane substantiale din cantitatile de aur vandute. Ofera micro-lingouri standardizate de 1g, 2,5g sau 5g. Pretul este substantial peste cotatia oficiala, cu aproximativ 30 de procente, insa nu departe de nivelul la care poate fi gasit pe piata libera. Cardul le este emis afiliatilor pentru o taxa de 1,5 euro. Serviciul este recomandat celor in cautarea unui card „care se alimenteaza singur”.”

De curand acesta a fost plecat la sediul companiei, unde a sarbatorit avansarea sa cu multe sticle de sampanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here