Prognoza meteo pentru ziua de joi anunta temperaturi scazute la nivelul intregului teritoriu. Temperaturile nocturne vor ajunge pana la -11 grade Celsius. Soferii sunt avertizati sa plece echipati corespunzator la drum, avand in vedere ca exista conditii de ceata si polei.

Pe ziua de joi, 6 decembrie, meteorlogii au anuntat ca cerul va fi variabil pe intregul teritoriu al Romaniei, iar pentru Banat, Crisana si nordul Olteniei sunt anuntate precipitatii sub forma de ploaie, insa vor fi izolate si in cantitati reduse.

Pe intregul teritoriu al tarii noastre vantul va sufla slab, iar in nordul Moldovei slab spre moderat. Maximele termice in ziua de 6 decembrie se vor incadra intre 1 si 6 grade Celsius in Transilvania, Banat, Crisana, Maramures, Oltenia, Muntenia si Dobrogea, cel mai frig va fi in Moldova, unde se vor inregistra temperaturi intre -1 si 4 grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi mohorata, iar cerul acoperit de nori. Conditiile de ploaie sunt extrem de scazute, iar daca se vor inregistra precipitatii, vor fi pe arii restranse. Pe timpul zilei, temperaturile se vor incadra intre 0 si 3 grade Celsius, iar pe timpul noptii scad pana la -6 grade Celsius. Vantul va sufla slab, cu aproximativ 4km/h, dinspre Vest.

La munte se anunta vreme deosebit de rece, cu temperaturi deosebit de scazute, iar cerul acoperit de nori. Maximele in timpul zilei nu vor depasi -1 grad Celsius. Vantul va sufla slab spre moderat, cu intensificari pe creste. Temperaturile minime nocturne vor atinge – 11 grade Celsius. Nu lipsesc conditiile de lapovita si ninsoare, insa pe arii izolate.

Este anuntata cea mai friguroasa zi din saptamana!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here