Una dintre intrebarile de pe buzele admiratorilor sau nu ai lui Mihai Traistariu este de ce nu are o iubita sau de ce nu este macar intr-o relatie serioasa!

Cel care a vrut sa lamureasca aceasta problema a fost chiar el. Ultima perioada nu i-a fost chiar benefica, el alegand sa se retraga de la concursul organizat de TVR, “Eurovision”. Motivele, spune el, sunt lipsa corectitudinii si a transparentei. A primit un raspuns si din cadrul oficialilor de la televiziune, insa nimic nu l-a facut sa isi schimbe decizia. Interpretul nu are incredere in sistemul de vot si crede ca se fac foarte multe favoritisme.

Nici din punct de vedere sentimental acesta nu este tocmai linistit. Invitat intr-o emisiune televizata, cantaretul a marturisit ca este extrem de dezamagit pentru ca fetele il cauta pentru aventuri de o noapte, nu pentru a avea o relatie serioasa:

“De ce nu m-am asezat la casa mea? Pana si eu sunt surprins cumva pentru ca ma plang unora pentru ca mi se pare ca sunt superb ca om. Poate am facut eu cateva greseli, lasand la o parte pozele acelea, ca om in general, sunt sufletist, darnic. N-am stat singur niciodata, nu-mi place singuratatea. Nu tin relații, probabil tocmai cumintenia astea le indeparteaza. Vor ceva mai zdravan. N-am intrat in panica.

Am avut o relatie, a disparut, nu sunt indragostit. Sunt iubitor de iubire, eu primesc multe apropouri de la fete, de toate felurile. Imi trimit multe poze, majoritatea, cred ca 75% dintre fete nu vor decat aventuri. Nu ma tenteaza chestia asta, nu ma intereseaza, nu-mi sta in fire, probabil mostenesc asta de la parinti, m-au educat in asa fel.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here