Dan negru isi construieste cel de-al patrulea bloc in Bucuresti! La cei 47 de ani ai sai, nu are stare deloc. De 10 ani, vedeta si-a investit banii in afaceri imobiliare, facandu-si un real imperiu imobiliar ce va reveni mostenire celor doi copii ai sai.

Ultimul bloc pe care Dan il construieste este de birouri. El merge foarte des pe santier pentru a supraveghea lucrarile. In acest weekend el a fost surprins in timp ce se afla in control. Alaturi de el a fost si sotia lui, Codruta, medic stomatolog de meserie. In timp ce ele maistru ea se ocupa de decorul interior. Noul bloc se va afla in zona Sttirbei Voda. Primul sau bloc a fost finalizat in anul 2009 in zona Mall Vitan cu o suprafata de 1.300 mp, inchiriat la acea vreme de celebrul proprietar cu 12 euro/mp.

Conform apropiatiilor lui Dan, el investeste in fiecare cladire 150.000 de euro si apoi inchiriaza cu 25 de euro/mp recuperandu-si banii in timp, din chirie. Vedeta a facut toate cladirile cu banii jos, refuzand sa se imprumute la banci.

Dan Negru castiga peste 15.000 de euro ca prezentator la Antena 1, iar din chirie castiga 50.000 de euro in fiecare luna. El si-a mutat afacerile imobiliare si in orasul sau natal, Timisoara. De aolo castiga ‘doar’ 20.000 de euro pe luna.

Dan s-a mutat in capitala acum 20 de ani si a avut zeci de emisiuni de succes La Antena 1 este de 11 ani unde a avut emisiuni precum “Te pui cu blondele?” si competitia “Next Star”. De zece ani el prezinta in Republica Moldova, la postul de televiziune Prime TV concursul cu premii “DA sau NU”.

In plus, prezentatorul Tv si-a facut si un real colt de rai si in Bucuresti. El are o vila in valoare de 400.000 de euro ridicata din veniturile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here