Victor Slav traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubita lui, Raluca Silea, o bruneta ce este cunoscuta in lumea showbiz-ului autohton drept Raluca Bombardiera. De si la inceput cei doi au fost foarte discreti in privinta relatiei dintre ei, intr-un final cei doi s-au afisat impreuna in public.

Victor Slav si iubita lui, Raluca Bombardiera au marcat impreuna un moment foarte important in relatia lor, dupa ce au evitat mult timp sa se afiseze impreuna. Cei doi s-au fotografiat alaturi de mai multi prieteni alaturi de care s-au distrat conform spynews.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav este intr-o relatie cu Raluca Silea, o bruneta ce in lumea showbiz-ului romanesc este cunoscuta drept Raluca Bombardiera. Cei doi s-au cunoscut si au vorbit pe instagram, in timp ce Raluca avea o relatie cu un alt barbat. Bruneta l-a indragit atat de tare pe Victor incat a renuntat la relatia ei de atunci pentru a fi impreuna cu cunoscutul prezentator Tv

Povestea de dragoste dintre cei doi a inceput vara trecuta. Despre Raluca Silea nu se cunosc prea multe lucruri, doar ca nu este deloc straina cu lumea showbiz-ului romanesc si ca ar fi avut si ea la randul ei in trecut o idila cu Tristan Tate, fostul iubit al Biancai Dragusanu.

Conform click, Raluca SIlea lucreaza la o casa de productie. Bruneta se ocupa de cei mai in voga artisti ai momentului, carora le umple agenda de evenimente si mai are in grija si promovarea unui magazin online de haine dedicat atat femeilor cat si barbatilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here