In urma cu cincisprezece ani, vedeta de televiziune, Teo Trandafir si-a implinit visul de o viata si a devenit mamica. Prezentatoarea a reuist sa adopte o superba fetita pe care a numit-o Maia.

Acum, cele doua au o relatie foarfte frumoasa bazata pe sinceritate si iubire. Teo isi descrie fiica ca fiind cea mai buna prietena si confidenta a ei si un om extraordinar. In urma cu cateva zile, Maia a fost prezenta in studioul emisiunii mamei ei, pentru a-i face o surpriza de ziua ei. Cu aceasta ocazie, pulicul a putut sa vada cat de mult a crescut micuta.

La cincisprezece ani de la cel mai fericit moment din viata mamei sale, Maia este acum o adolescenta in toata firea. Tanara este deja o frumusete, asa ca nu ne facem griji ca n-ar frange inimi cat de curand.

Teo Trandafir este foarte mandra de fiica ei si o iubeste nespus de mult. Atunci cand aceasta a venit in platoul emisiunii mamei sale, aceasta i-a facut o descriere fulger in fata colegilor sai laudand-o. In perspectiva mamei, Maia este frumoasa, desteapta si un om care i-a fost tot timpul aproape si care a ascultat-o la bine si la greu. Vedeta este sigura ca fetita ei este singurul om de la care nimeni nu ar putea sa scoata vreun secret despre ea.

”Este frumoasa, desteapta, buna, plina de compasiune, un om care m-a inteles intotdeauna, cel mai bun prieten al meu, confidentul meu si singurul om de la care nu o sa puteti sa scoateti niciun secret despre mine”, ii facea Teo o descriere-fulger fiicei sale.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here