Cei 20 de concurenti din acest sezon au inceput competitia in Republica Dominicana in urma cu o saptamana. Faimosii si Razboinicii se intrec pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. 

Daca, la prima vedere, plecarea in Republica Dominicana pare a fi o vacanta, nu este nici pe departe asa. Toata echipa de productie, impreuna cu cei 20 de concurenti muncesc foarte mult. Au inceput filmarile cu cateva zile inainte de a fi difuzat primul episod, iar postul Kanal D a fost lider de piata in ceea ce priveste audientele acestui show. In aceasta duminica a avut loc prima eliminare!

Duelul s-a dat intre Silvia Stroescu si Lili Sandu. Cele doua au fost propuse spre eliminare de catre colegii lor, dupa ce s-au consultat in prealabil, lucru recunoscut de Ana Georgescu:

“Dupa o analiza alaturi de echipa mea, nu am facut singura aceasta alegere si nu mi s-ar fi facut normal sa fie asa, a doua nominalizare este Lili.”

Silvia Stroescu a fost propusa pentru eliminare pentru ca a avut cele mai slabe rezultate din saptamana anterioara. Dupa eliminare, aceasta a fost vizibil emotionata si suparata, dar este bucuroasa pentru experienta traita:

“Ma bucur ca am avut oportunitatea sa particip, sa vad despre ce este vorba la Exatlon. Nu pot compara ce se intampla aici cu competitiile la care am participat. Da, am avut aceasta accidentare la glezna, dar sunt fericita ca am dus traseele pana la capat si asta este, am facut tot ce am putut.”

Silvia le-a urat bafta colegilor sai inainte de a parasi Republica Dominicana si le-a transmis ca le tine punmii pentru a ii vedea stand in vila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here