Adda a postat recent un mesaj pe retelele sociale prin care le-a cerut fanilor sai sa i se alature intr-o campanie in care, numai cu ajutorul lor ar putea sa realizeze acest proiect. Adda isi propune ca in luna februarie a acestui an sa fie CupidonAdda si vine in ajutorul cuplurilor care s-au despartit sau a persoanelor care au o iubire ascunsa si isi doreste sa ii ajute, propunandu-le un nou mod de a-si declara dragostea celor iubiti. Adda le va canta povestile de dragoste.

Artista este mereu implicata in proiecte sociale, astfel ca, de aceasta data ea vrea sa ii ajute pe oamenii care isi doresc mult ca relatiile lor de dragoste sa se refaca. Adda este foarte apropiata de fani si le propune o campanie prin care le va compune mai multe piese fanilor ce au probleme in dragoste, in speranta ca acestia se vor impaca cu partenerii lor de care s-au separat.

Adda a rugat toate cuplurile, indiferent de orientarea lor sexuala, sa ii trimita povestile lor de dragoste, iar cele cu cel mai mare impact vor ajunge in 8 piese, interpretate si compuse de ea.

„ADDA CUPIDONadda. ADDA iti face lipeala sau…impacarea. Iubesti pe cineva pe ascuns sau nu poti sa treci peste fosta relatie si iti doresti sa va impacati? Nu ai curaj sa ii spui? II spun eu! Scrie-mi povestea ta intr-un mesaj privat pe Instagram sau Facebook, iar eu o voi transforma intr-o piesa personalizata si o voi publica. Nu uita sa-mi spui cine este crush-ul sau ex-ul tau ca sa-i dau tag pentru a-mi duce la capat rolul de Cupidon asa cum trebuie! Piesele vor fi publicate de 2 ori pe saptamana (Luni si Joi), incepand de pe 24 Ianuarie, pana pe 20 februarie, atunci cand se va lansa oficial piesa ‘’Te-as iubi’’. START LA DRAGOSTE!”, a fost apelul facut de Adda pe retelele sociale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here