Oana Zavoranu nu isi arata deloc varsta, vedeta avand 44 de ani, iar ea este foarte mandra de acest lucru. Pentru a clarifica numarul de operatii pe care ea le-a facut de-a lungul timpului, artista a facut mai multe precizari.

Oana recunoaste ca nu isi arata varsta, insa pune acest lucru pe mostenirea genetica in mare parte. Vedeta recunoaste si ca are grija de corpul ei si ca nu ascunde interventiile pe care le-a avut. A avut in total pentru bustul ei 9 operatii de marire, micsorare si ulterior scoatere definitiva a implanturilor, insa acestea sunt singurele interventii pe care le-a suferit.

„Stiu ca nu-mi arat deloc varsta si in proportie de 90% nu este meritul meu, ci al mostenirii mele genetice, in special de la tata. Restul reprezinta grija mea pentru corpul meu. Am facut mereu public (a fost optiunea mea sa nu mint, cum fac altele, carora li s-au marit sanii peste noapte de la tinctura de marar) ca am recurs la numeroase operatii la sani, interventii in urma carora bustul meu a oscilat de-a lungul anilor, mai mult ca la oricine, e adevarat. 9 operatii de marire, micsorare si, ulterior, scoatere definitiva a implanturilor. Dar atat! Aici s-a oprit relatia mea cu chirurgia estetica!”, a postat Oana Zavoranu pe Instagram, dupa ce Libertatea a publicat un articol despre cum isi arata sau nu varsta mai multe dive din tara noastra.

De asemenea, in luna mai a anului trecut, Oana Zavoranu marturisea ca nu si-a facut operatii estetice la fata si nici nu a apelat la implanturi cu botox.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here