Andreea Balan si-a facut debutul pe scena muzicala din Romania odata cu aparitia trupei Andre, formata din frumoasa blonda si Andreea Antonescu. Cele doua au reusit sa cunoasca succesul extrem de rapid, insa au hotarat sa isi inceapa cariere pe cont propriu din cauza neintelegerilor si certurilor frecvente.

Dupa o relatie de 6 ani cu Keo, aceasta a decis sa se desparta de cantaret pentru ca o insela de mai bine de 2 ani, iar acum si-a gasit fericirea in bratele lui George Burcea. Cei doi s-au casatorit civil in timpul unei vacante in Statele Unite ale Americii, iar cununia religioasa au tot amanat-o.

Insa au decis ca cel mai bun moment pentru a organiza marele eveniment este chiar in ziua in care isi boteaza fiica cea mica, Clara. Asa ca pentru cei doi pregatirile sunt in toi de cateva saptamani, caci isi doresc ca totul sa fie perfect in acea zi.

Cei doi ales un salon de evenimente de lux din Bucuresti, au trimis invitatiile si au pus la punct ultimele detalii, era momentul ca frumoasa blonda sa isi aleaga rochia pentru ziua in care se casatoreste.

Cum i-a fost aproape imposibil sa aleaga una singura din miile de modele, ea a decis ca in ziua nuntii va purta trei rochii, pe care i le va confectiona Otilia Brailoiu, o cunoscuta stilista din Romania.

“Mi-am dorit foarte mult ca Otilia Brailoiu sa imi realizeze rochille de mireasa, pentru ca ea nu creeaza doar rochii de mireasa, ci spune povestea iubirii prin designul lor, iar eu ma regasesc in stilul Otiliei, pentru ca noi nu facem doar lucruri simple sau produse, ci oferim povesti frumoase si emotii oamenilor.

Pe 15 septembrie voi avea 3 rochii de mireasa si fiecare rochie va fi o poveste ce se va incadra in conceptul nuntii noastre – Nunta si Botez in Paradis, care este inspirat din titlul showului meu Paradis, show lansat recent.”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here