Vremea se mentine rece in continuare pe intregul teritoriu al Romaniei, indeosebi in regiunile extracarpatice. In zonele de deal si de munte, temperaturile inregistrate in termometre se vor apropia de cele normale acestei perioade a anului.

Pentru ziua de joi, temperaturile se vor mentine in continuare scazute. In jumatatea de nord a Moldovei se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre -3 si 2 grade Celsius, iar in regiunile vestice, maximele vor urca si pana la 8 grade Celsius.

Precipitatii mixte se vor semnala in Oltenia, izolat in Muntenia si in estul Transilvaniei. Ploile vor predomina in Banat, Crisana, Maramures, vestul Transilvaniei si sudul Dobrogei. In zona de munte se vor inregistra precipitatii mixte, iar la altitudini de peste 1500m se vor inregistra ninsori.

Izolat, pe intregul teritoriu al tarii noastre vor fi conditii de polei sau ghetus. Vantul va sufla slab spre moderat, cu intensificari in prima perioada a zilei, iar in rafala se vor inregistra viteze de pana la 55-65 km/h. Nu va lipsi ceata dimineata si, izolat, chiciura.

In Bucuresti, primele ore ale diminetii aduc precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, cu maxime de 2-3 grade Celsius, la amiaza.

Pentru ziua de vineri, temperaturile se anunta la fel de scazute, indeosebi in regiunile extracarpatice. Temperaturile pentru intregul teritoriu se vor situa intre -2 si 9 grade Celsius. In zone de deal si de campie, la primele ore ale diminetii vor fi conditii de ceata.

In Capitala, vremea se mentine rece. Dimineata vom avea temperaturi de -1 – 9 grade Celsius, iar maxima abia va urca pana la 4 grade la amiaza.

Pentru ziua de sambata lucrurile par mai bune. Vremea se va incalzi treptat, valoarea maxima va ajunge pana la 12 grade Celsius, dar minimele vor fi tot temperaturi negative. Vantul isi va face simtita prezenta in zona de munte.

In zonele joase de relief va fi ceata, insotita, pe alocuri, de burnita. La munte vor fi conditii de polei.

Temperaturile anuntate pentru Bucuresti se vor incadra intre -3 grade Celsius noaptea si pana la 7 grade la amiaza.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here