Oana Zavoranu este una dintre vedetele autohtone care nu se da in laturi la a-si exprima opinia ferm si concis despre aproape orice subiect. Bruneta a postat pe contul sau de socializare un mesaj in care vorbeste despre “vedetele inchipuite” si sustine ca intre ele nu exista prietenii adevarate intre ele.

Oana Zavoranu a publicat pe contul ei de Instagram un mesaj care se refera la persoanele din show-biz si la legaturile dintre ele. “Nu e vorba ca am ceva cu cineva, desi logic ca am si eu simpatiile si antipatiile mele, pe care nu mi le voi ascunde, dar nu sunt legata ombilical de aceasta lume a showbiz-ului, nu am prietenii cu nimeni, pentru ca in showbiz nu exista prietenii, exista numai mancatorie si rivalitate, dar ei/ ele, se prefac sa dea bine la camera ca sunt prietene/ prieteni. Eu am amicitii”, este mesajul sincer postat de catre Oana Zavoranu pe contul ei de Instagram.

Oana Zavoranu si-a serbat ziua de nume cu ocazia Sfantului Ioan Botezatorul, iar fanii ei su putut sa ii transmita vedetei cele mai frumoase urari. Deoarece fanii ei stiu deja ca vedeta este o mare iubitoare de cumparaturi, ea nu i-a dezamagid nici de aceasta data si a iesit la mall alaturi de sotul ei pentru a-si sarbatori cum se cuvine ziua printr-o sesiune de shopping. Oana Zavoranu a postat si o fotografie pe Instagram in care apare cu numeroase pungi de cumparaturi de la cele mai de renume branduri, adaugand si un mesaj pentru internautii care ii urmaresc pagina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here