Loredana Groza este una dintre cele mai indragite si apreciate artiste de la noi din tara. Dupa ce toata lumea a criticat-o in ultima perioada din cauza transformarii spectaculoase de care a avut parte dupa interventiile estetice, interpreta a reactionat pe conturile de socializare.

Loredana a impartasit cu fanii sai planurile pe care le are pentru noul an. “Planul meu pentru noul an este ca nu am niciun plan. O sa imbratisez viata asa cum vine, stand in moment si lasand magicul sa se intample. O sa slabesc atasamentul de orice, de corpul meu, de emotiile, de gandurile mele sa devin exuberanta. Eu sunt viata,dragoste si gratie”, au fost randurile scrise de catre Loredana Groza, in dreptul postarii de pe Instagram.

“Mor de tine cat esti de frumoasa/ Sa-ti aduca 2019 tot ce iti doresti/Mult succes in viata/ Esti foarte frumoasa, Lori”, sunt doar cateva dintre comentariile pe care admiratorii sai i le-au lasat.

La sfarsitul anului trecut Loredana si-a socat fanii in timpul unui concert cand a aparut pe scena total transformata. „Sunt o fana a ta din adolescenta mea si a ta, fiind aproape de aceeasi varsta. Esti minunata, dar te rog opreste-te cu chirurgia estetica pentru ca in curand o sa intrebam unde este Loredana, ce ai facut cu ea. Orice exagerare nu este buna, iar interventiile din ultima perioada nu te fac nici mai tanara si nici mai frumoasa. Toate care au exagerat cu interventiile estetice au devenit niste hidosii in cele din urma, iar tu esti prea frumoasa ca sa distrugi ce ai. Asculta un sfat de la cineva care te iubeste pentru ceea ce esti si pentru talentul tau. Ramai Loredana”, este unul dintre mesajele emotionante pe care o admiratoare i l-a transmis artistei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here