Aparitie surprinzatoare la un targ pentru mirese ce s-a tinut in Timisoara. Andreea, fosta iubita a concurentului Gabi de la “Insula Iubirii” i-a facut o vizita lui Hannelore, care isi prezenta noua sa colectie de rochii de mireasa in cadrul evenimentului din Timisoara.

Andreea a imbracat rochia de mireasa, pentru a doua oara dupa asa-zisa nunta de la Insula Iubirii, iar Hanne a avut mare grija ca bruneta sa arate perfect, chiar si pentu cele cateva zeci de minute, pentru ca fosta concurenta din Thailanda nu este inca pregatita sa faca pasul cel mare. Bruneta a imbracat una dintre rochiile lui Hannelore, fiind sfatuita chiar de ea in alegerea unei piese vestimenare care sa ii puna in valoare cat mai bine calitatile.

Cea care a facut aceasta fotografie publica a fost chiar creeatoarea rochiilor, Hannelore, care a ajutat-o pe Andreea sa faca alegerea cea mai potrivita pentru ea. Hannelore a scris pe contul sau de socializare la descrierea pozei “Andreea a vizitat targul de mirese si a probat o rochie din colectia mea”.

Dupa ce la sase luni de la incheierea show-ului, la o ceremonie a focului ce s-a tinut in Bucuresti, Andreea si fostul ei gabi au aparut impreuna ca un cuplu, mai tarziu situatia dintre cei doi a luat o alta intorsatura. Cei doi au dezvaluit prin intermediul unui videoclip ca nu mai exista nicio relatie intre ei si ca au decis sa mearga mai departe in viata pe drumuri separate. Ei au povestit de asemenea cum li s-a schimbat viata dupa participarea  la emisiunea “Insula Iubirii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here