Mario Fresh, cunoscut publicului in mare parte datorita povestii de dragoste pe care acesta o traieste cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a intrat in cursa pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro pus in joc la concursul Exatlon difuzat pe Kanal D.

In editia de duminica, Razboinicii, cei din echipa adversa, si-au exprimat gandurile si parerea in ceea ce il priveste pe Mario, concurent ce se afla in echipa Faimosilor. Echipa albastra si-a format deja o impresie despre artist si mebrii echipei nu s-au sfiit sa i-o spuna in fata.

“Acolo, Mario, nu stiu, din punctul meu de vedere este cel mai bun caracter”, a spus Iulian Angelescu. “Da, nu, adica chiar a fost… ne-a felicitat! Ne-a felicitat si pe fiecare in parte, mereu la start bafta, tot. Frumos din partea lui. Eu cred ca e singurul care are… Care are caracter! Toti au caracter…” au spus Razboinicii in cadrul emisiunii cu referire la Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca.

In cel de-al treilea sezon de la Exatlon, echipa Faimosilor este formata din mai multi campioni care si-au dovedit de-a lungul timpului valoarea incontestabila in competitii nationale, mondiale dar si pasionati de sport, in general, precum este si Mario Fresh. Echipa Faimosilor este in acest sezon formata din: Andreea Arsenie, AMI, Mario Fresh, Costin Gheorghe, Andreea Mihaela Zaragiu, Andrei Botoaca, Diana Pivniceru, Ciprian Maris, Catalina Seicaru si Ion Surdu. Toti cei zece concurenti ce formeaza echipa Faimosilor se lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro avand de trecut teste grele ce le vor pune la incercare abilitatile sportive si de rezistenta la situatiile stresante.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here