Nervii sunt intainsi la maxim si tensiunea este la cote ridicate intre concurentii de la “Chefi la cutite”, in penultima confruntare de echipe inainte de semifinala celui de-al saselea sezon.

Echipa rosie a castigat proba in ultima editie difuzata de Antena 1, astfel incat, Florin Dumitrescu si echipa lui nu se tem de eliminare. Pentru ca acest lucru sa se intample insa, ei au avut foarte multe de facut si intr-un timp foarte scurt s-au incins apele si s-a creat tensiune.

O editie in care cei trei chefi, Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu impreuna cu echipele lor se vor “bate” in… tocanite. Farfuriile le-au fost jurizate, de aceasta data, de invitati din comunitatea rroma.

“Am ramas trei oameni si sunt obliat sa castig”, spune chef Florin Dumitrescu. “Trebuie sa fim foarte atenti cine jurizeaza, ce mananca, cum mananca”, e de parere chef Sorin Bontea, a carui echipa este acum formata din patru concurenti. “Am o dorinta meschina, sa piarda amandoi astazi. Si sa castige Scarlaescu. Chiar si la mustata, dar sa castige”, adauga chef Catalin Scarlatescu, aflat in superioritate numerica, avand cinci concurenti.

Pentru ca a catigat lupta de saptamana trecuta, chef Scarlatescu a fost cel care a beneficiat de privilegiul de a-si alege ingredientul de baza pentru tocanita sa, dintre cele prei puse la dispozitie pentru a le imparti celor trei echipe. Si cum ingredientele de baza pentru tema editiei au fost pui, porc si vita, catalin Scarlatescu a pastrat pentru el porcul si le-a oferit vita si puiul lui Florin Dumitrescu respectiv Sorin Bontea.

Asadar fiecare echipa a incercat sa pregateasca o tocanita pe placul invitatilor serii, membri ai comunitatii rrome. Au existat si mai multe tensiuni la bancul de lucru intre concurenti izbucnint un conflict. “El este cel mai smecher. Noi toti suntem niste fraieri. Nu suntem decat umplutura”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here