Mihai Munteanu este marele castigator al celui de-al saselea sezon al emisiunii culinarea “Chefi la cutite”. Este atat de fericit, incat nici acum nu a constientizat ca el este castigatorul. Iar cea care il sustine neconditionat ii va deveni sotie in viitorul apropiat!

Munti, cum este cunoscut de prieteni, a fost inscris de catre logodnica sa in aceasta competitie, pentru ca el isi propusese sa plece din Romania pentru o perioada de timp si sa se angajeze in strainatate. Elena a fost cea care l-a sprijinit si incurajat sa isi incerce norocul la emisiune, mai ales ca stia cat de gustoase sunt preparatele sale.

Asa a ajuns in auditii, impresionandu-i pe cei trei jurati si obtinand trei cutite din partea lor. A fost ales de chef Bontea sa faca parte din echipa sa, marturisind ca Munti a reusit sa il impresioneze, dand dovada de caracter puternic, dar si extrem de sufletist.

Si-a ales cea mai puternica echipa si au colaborat excelent, acest lucru aducandu-i premiul cel mare lui Munti: “Nici acum nu imi vine sa cred ca am castigat. n-Am simtit ca mi-a fugit pamantul de sub picioare, a fost o nebuie totala in finala.”

Mihai Munteanu a fost invitat aseara la emisiunea prezentata de Dan Capatos si a venit insotit de logodnica sa, Elena. Barbatul a cucerit-o cu un desert senzational, fiind primul preparat pe care l-a gatit special pentru femeia care ii este alaturi si il sustine neconditionat.

Cei doi au hotarat sa se casatoreasca cat mai curand. Viseaza la o nunta pe plaja, pe o insula pustie si sa le fie alaturi doar prietenii cei mai apropiati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here