Scandalul dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp este departe de a se termina! Cei doi isi arunca, prin toate mijloacele media, cuvinte foarte grele! Insa, de data aceasta cantareata de muzica populara si de petrecere s-a enervat la culme!

Culita Sterp a povestit in repetate randuri cum i-a umblat sotie sale in telefon si cum i-a aflat parola dupa ce si-a schimbat-o, dand detalii cu lejeritate despre conversatiile sale cu presupusul sau amant, doar, doar isi va spala imaginea si nu va mai fi acuzat de infidelitate.

Carmen de la Salciua s-a consultat cu apropiatii sai si a ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa il dea in judecata pe fostul sau sot pentru a incheia odata pentru totdeauna cu aceast scandal mediatic. Cantareata pune pe seama faptului ca acesta vrea sa ii strice imaginea pe care a creat-o. Iar acum este decisa sa actioneze in instanta: “Vrea sa profite de numele meu. Daca la inceput nu voiam sa actionez legal, acum o sa il plimb pe la politie si tribunale.”

Carmen de la Salciua a marturisit ca a fost contactata de toate femeile cu care Culita a inselat-o pe parcursul relatiei lor si degeaba incearca sa dea vina pe ea acum. Sfatul pe care i-l da fostului sot este sa isi asume ceea ce s-a intamplat.

Mai mult, aceasta a povestit cum a inceput fostul sau sot sa cante si cum a ajuns atat de cunoscut acum:

“Eu am fost cea care, de fapt, i-am dat ocazia sa devina cineva. Am tras de el cat am putut sa faca cursuri de canto, sa il ajut sa faca o cariera. Nu voiam sa ascult de nimeni care imi spunea sa merg doar eu la cantare, ca lor nu le place de Culita. Insistam, il duceam peste tot. Stiam ca m-a inselat, dar am trecut peste, incercam sa fac in asa fel incat relatia sa mearga, am sacrificat totul. Nu ascultam de nimeni cand mi se spunea ceva rau de el.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here