In cadrul Emisiunii “Cronica Carcotasilor”, Serban Huidu a ras de marele si respectatul actor Ion Dichiseanu.

Fiica actorului, a fost foarte deranjata de acest lucru si nu a putut sa ramana nepasatoare la cele auzite. Astfel, aceasta a postat un anunt pe pagina ei de Facebook prin care si-a exprimat nemultumirea. Serban Huidu nu a ezitat sa ii raspunda, urmand o serie de replici.

Iata mesajul postat pe facebook si schimbul de replici:

“Domnul Serban Huidu nu a invatat nimic din lectiile primite de la viata, iar emisiunea Cronica Carcotasilor nu stie ce inseamna cu adevarat un pamflet. Nu cunosc notiunea de respect si cultiva grobianismul. Nu afirmi despre un om in varsta, indiferent de pozitia sociala pe care o oare, ca este “mos” si ca “ajunge cu greu” intr-un platou de televiziune. Nu stiu daca cei care prezinta aceasta “emisiune” s-au remarcat altcumva pe plan profesional in afara de a se hrani cu larvele din carierele altora”

Serban Huidu a intervenit imediat cu urmatorul comentariu si cu o poza a Ioanei alaturi de Adrian Artene: “Adevarul e ca aceste cuvinte venind de la iubita celui ce a prezentat ani de zile emisiunile Cancan sunt chiar inaltatoare. A dracu ipocrizie”

Ioana: “În primul rând sunt fiica lui Ion Dichiseanu, despre care aţi vorbit cu atât de mult „respect ” şi într-adevăr, sunt iubita unui om extrem de respectuos şi care s-a remarcat prin multe altele. Sunt mândră în ambele cazuri. Nu ştiu despre ipocrizie, dar cu siguranţă, în ceea ce vă priveşte, este regretabil că nu puteţi înţelege şi nu puteţi să vă cereţi scuze pentru limbajul folosit. Şi, pentru că nu sunt ipocrită, vă spun că mi-ar fi ruşine să vă fiu fiică ori iubită.”

Şerban Hudiu: “Ioana Dichiseanu, mă cunoşti cumva? Sau doar din ce a prezentat iubitul în emisiunile de rară calitate? După ce mă cunoşti să dai verdicte. Până atunci să fii conștientă de ipocrizia proprie”

Ioana Dichiseanu: „Văd că îmi vorbeşti la persoana a doua singular. O voi face şi eu. Eu nu am dat verdicte şi eu nu sunt ca tine, nu judec oamenii pe care nu-i cunosc. Nici tu nu mă cunoşti şi nu te tragi de şireturi cu tătal meu. Despre el este vorba. Şi am o întrebare: emisiunea pe care o prezinţi este de artă, de cultură cumva? Nu ai înţeles nimic. Să dea Dumnezeu să ajungi la vârsta tatălui meu şi să ai măcar jumătate din luciditatea şi forţa lui. Să fii sănătos”.

Şerban Huidu: „Nu îmi permit să mă trag de șireturi cu maestrul. A fost o greșeală minoră. Am taxat-o în stilul acid al emisiunii. Atât. Nu înţeleg de unde opărirea asta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here