Ion Tiriac este cel mai bogat om din Romania! Fost jucator profesionist de tenis si jucator de hochei pe gheata, in momentul de fata se ocupa strict de afacerile sale si incearca sa isi petreaca foarte mult timp impreuna cu familia sa.

Recent, a fost surprins in compania nepotului sau, caruia i-a purtat constant de grija. Nimic din ceea ce si-a dorit micutul nu i-a fost refuzat. Si face acelasi lucru si in privinta fiului sau. Cel ai bogat roman i-a facut un cadou de peste un milion de euro fiului sau cand a implinit 35 de ani.

In urma cu mai multi ani, Ion Tiriac i-a promis lui Ion Ion Tiriac ca ii va face cadou aceasta masina cand va implini 35 de ani. Timpul a trecut, insa fiul celui mai bogat roman nu a uitat despre promisiunea facuta, asa ca tanarul a actionat in consecinta:

“Masina aceasta nu mai este a mea, chiar daca se afla in Colectie. Cand avea 15 ani, i-am promis lui Ion Ion ca i-o dau cand implineste 35 de ani. In ziua in care a ajuns la aceasta varsta, a venit la mine si mi-a zis: “cheile!”. Eu uitasem demult. Asa ca n-am inteles ce chei cerea. Dar m-am lamurit repede. Abia asteptam sa mai plateasca si el pentru intretinerea ei. Asta pentru ca aceasta masina trebuie sa se intoarca in fabrica la fiecare trei ani. Nu se poate altfel, chiar daca masina nu parcurge decat 30 – 50 km/an. Motorul ei foarte special trebuie desfacut si refacut la fiecare trei ani pentru a o mentine in stare de functionare. Masina m-a costat extraordinar de putin pe vremea aia. Doar vreo 250.000 de marci. In prezent ar costa circa 1 milion si jumatate. Dar trebuie sa stiti ca merge cu aproape orice fel de combustibil – gaz, petrol, benzina – cu tot ce vrei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here