Una dintre cele mai mediatizate despartiri a fost cea dintre cuplul de interpreti de muzica populara si de petrecere, Carmen de la Salciua si Culita Sterp. Cei doi si-au spus adio dupa o nunta ca in povesti, la insistentele cantaretei, care se saturase sa fie inselata constant de catre sotul ei.

Cei doi si-au adus nenumarate acuze in presa, ambii alegand sa isi spele rufele in public. Din acest motiv, fanii lor s-au impartit in doua tabere. Discutiile foarte aprinse i-au determinat pe cei doi sa nu mai apara impreuna pe scena nici la evenimentele pe care le mai aveau de onorat, punand beneficiarii sa aleaga intre cei doi.

Culita Sterp a petrecut Craciunul in compania noii partenere de scena, care i-a devenit iubita, intre timp, insa Carmen a fost mai retinuta. Ea doar s-a fotografiat langa noua sa masina, un superb bolid roz, de care este extrem de mandra. Gurile rele spun ca masina este cadou de la noul sa iubit, insa Carmen nu duce lipsa de bani sa nu isi poata permite o asemenea masina.

Intrebat despre divort, Culita a dat o declaratie care te duce cu gandul la faptul ca nu vrea sa divorteze: “Era bine sa divortam, dar nu s-a putut nici acum. Daca ajuta Dumnezeu, nici la anul. Trebuia sa fie demult, in august. Trebuia sa venim sa semnam peste o luna, eram plecati, ea a amanat treaba, nu a grabit-o. O sa mergem dupa 1 ianuarie. Din pacate, sarbatorile ne prind tot casatoriti.”

Surse din apropierea celor doi sustin ca nici Carmen, dar nici Culita nu se grabesc cu divortul. Momentan, ei au invocat lipsa timpului, dar acestia sunt siguri ca este vorba despre altceva. Dupa cate acuze si-au adus, prietenii lor sunt siguri ca cei doi isi gaseau timp sa divorteze daca isi doreau cu adevarat. Apropiatii nu si-au pierdut speranta ca cei doi sa se impace: “Ai ei alte motive de nu divorteaza. Ceva ii mai leaga cu siguranta.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here