Bianca Dragusanu nu are noroc in dragoste, iar acest lucru se observa cu ochiul liber. In vara acestui an si-a anuntat despartirea de tatal fiicei sale, Victor Slav, cand nimeni nu se astepta, apoi s-a afisat la bratul lui Tristan Tate, un cunoscut luptator, iar de cateva luni isi traia povestea de iubire alaturi de Alex Bodi. Totul in doar sase luni de zile.

Despartirea anuntata de Victor Slav si blonda a fost una dintre cele mai neasteptate, mai ales ca ei abia devenisera parinti. Apoi, la o zi distanta, Bianca s-a afisat la bratul lui Tristan Tata, un cunoscut luptator si un barbat potent financiar, care ii putea oferi luxul cu care este obisnuita. Dar minunea dintre ei nu a tinut mai mult de trei luni, iar dupa nenumarate iesiri din decor, si-au spus adio.

De putin timp, Bianca se afisa alaturi de Alex Bodi, un barbat divortat, care are doua fetite. Intre timp ii cunoscuse si familia, iar blonda nu excludea posibilitatea de a ajunge la altar alaturi de acesta.

Insa lucrurile au luat alta directie. Se aflau intr-o vacanta romantica, iar blonda a fost inlocuita cu fosta sotie, pe care Alex a chemat-o din Spania, acolo unde este stabilita alaturi de fiica pe care o au impreuna si familia lui Alex Bodi.

Milionarul nu a tinut cont de nimic si a incarcat pe Instagram o fotografie in care apare alaturi de Iulia, insotita de urmatorul mesaj: “Iubirea adevarata nu moare niciodata.”

De suparare, Bianca Dragusanu si-a sters toate fotografiile in care aparea alaturi de Alex Bodi pe retelele de socializare. Surse din apropierea blondei au confirmat despartirea: “Bia s-a despartit de Bodi in urma cu putin timp. Nimeni nu se astepta la asa ceva, in ciuda faptului ca ei au mai avut certuri puternice de-a lungul timpului! Pe de alta parte, din cate ii stim noi, nu este exclusa nici o impacare pe ultima suta de metri inainte de Revelion. Orice este posibil in cuplu acesta, dar, cel putin deocamdata, putem spune ca sunt separati.”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here