Andreea Mantea a acceptat provocarea producatorilor de la Kanal D si a plecat pentru sase luni de zile in Itanbul pentru a prezenta cel mai nou show matrimonial, “Puterea Dragostei”. Concurentii au venit sa isi gaseasca marea dragoste, insa ceea ce se intampla aici depaseste orice imaginatie, semn ca ei deja au uitat motivul pentru care s-au inscris.

Exista atat de multe conflicte intre concurenti, care isi adu acuze din ce in ce mai grave, incat Andreei ii este greu sa medieze orice conflict. Atunci cand incearca sa stea de vorba cu ei, multi concurenti nici nu o lasa sa vorbeasca si o intrerup, reusind sa o enerveze si sa paraseasca platoul de filmare.

Rafaela s-a inscris in concurs pentru a-si gasi marea dragoste, insa nu a facut decat sa intre in conflict atat cu fetele, cat si cu baietii, de multe ori certurile lor terminandu-se cu tipete si lacrimi.

Vazand toate aceste lucruri, o fana a emisiunii a acuzat-o pe Andreea ca nu este corecta: “De ce nu ai luat masuri impotriva Rafaelei, Andreea, atunci cand a aruncat suc pe Bianca? Daca ar fi fost invers i-ai fi dat Biancai un cartonas galben imediat. Foarte urat ca permiti asa ceva si ca ii sustii prostiile Rafaelei!”

Vizibil deranjata de acest comentariu, Andreea i-a raspuns fara sa stea pe ganduri: “Reveniti-va! Eu nu decid nimic! Daca ar fi fost dupa mine, as fi facut extrem de multe lucruri si cred ca v-ati fi dat seama! Nu eu hotarasc ce se intampla cu concurentii. Mai mult decat atat, aceasta emisiune este un reality! Cum ar fi sa intervin eu, sa apostrofez concurentii in timp ce fac acest reality? Nu ar mai fi reality. Ar fi influentati. Eu doar discut cu ei dupa. Ideea este ca voi, telespectatorii, sa ii vedeti cum sunt si in ce fel se comporta in aceste opt ore pe care le petrec in aceasta casa. Mai departe, tot voi sunteti cei care le decideti soarta in emisiune, prin voturile voastre.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here