Au existat numeroase zvonuri cu privire la sarcina Flaviei Mihasan, vecina de la “Neata cu Razvan si Dani”, insa blonda nu a confirmat niciodata, dar nici nu a infirmat. De Craciun, se pare ca s-a razgandit s-a razgandit.

Acum nu mai este niciun dubiu cu privire la sarcina frumoasei vecine, pe care o vedem in fiecare dimineata la televizor. Dupa zvonurile aparute in presa in ultima luna, a confirmat si ea ceea ce multi asteptau: este insarcinata.

A ales o metoda inedita, printr-o fotografie in care este alaturi de tatal copilului, Marius Moldovan si urmatorul mesaj pe contul sau de pe Instagram: “De acum inainte, vom sarbatori totul altfel :)🥰 Cel mai frumos cadou e pe drum si ne-a ales pe noi. 
#16weekspregnant #firsttimeparents#happyholidays @moldovanmariuss”

A marturisit ca este insarcinata in 4 luni, asta inseamna ca in vara anului 2019 va deveni pentru prima data mama. Confirmarea oficiala din partea ei se astepta de ceva vreme, desi multi s-au grabit sa o felicite.

Cum este si cazul lui Horia Brenciu: “Si o stire de ultima ora: Flavia va deveni mama! Bravo, fataaa!!! Ia, zi, o sa-i povestesti copilasului despre mine? Sfatul meu e sa nu-l stresezi! Imbratiseaza-l si pe tata Marius, din partea mea… Amalia, cum prezinti tu zodiile, nimeni n-o poate face! Esti o scumpa! Fetelor, va multumesc pentru amintirile voastre!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here