Pe data de 19 mai 2018 a avut loc cel mai mare eveniment al Casei Regale din ultimii ani, si anume casatoria Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle. Nunta a fost urmarita de 2 miliarde de oameni de pe intreg globul, fiind un eveniment de maxim interes. IAr acum toata lumea astepta cu sufletul la gura anuntul ca Meghan Markle si printul Harry vor deveni parinti.

Desi se speculeaza de cateva saptamani faptul ca Meghan ar fi insarcinata, inca nu a aparut nicio declaratie oficiala din partea membrilor sau a purtatorului de cuvant al Familiei Regale Britanice. Presa speculeaza faptul ca Ducesa de Sussex este insarcinata pentru ca poarta haine largi in ulrima perioada, care ii ascund burtica.

In plus, o sursa din interiorul palatului a declarat pentru presa tabloida faptul ca Meghan nu vrea sa angajeze foarte multe persoane care vor avea grija de copilul sau, ci o prefera pe mama sa. Iar tabloidul Daily Star a surprins-o pe mama Ducesei de Sussex mergand la cursuri de bona si se specializeaza in yoga prenatala. O sursa din interiorul scolii pe care o urmeaza Doria: “Brandi si Hannah sunt cele doua doamne care o invata sa devina bona.”

O sursa din interiorul palatului a dezvaluit detalii despre relatia dintre Meghan si mama sa:

“Meghan nu vrea sa angajeze prea mult personal dupa ce va naste. Ideea ca mama sa sa se mute cu ei si sa ia rolul rolul de bona i se pare cea mai buna idee. Cu atat mai mult, cu cat este exact ce isi dorea Doria de mult timp sa faca. Ea deja s-a specializat si in yoga prenatala. A invatat tot ce trebuie despre alaptate, notiuni de baza pentru cresterea bebelusilor, metode de resuscitare si acordarea primului ajutor.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here